2018 Dünya Kupası Haberleri

2018 Dünya Kupası Bedava Bahis Bonusları
2018 Dünya Kupası Yatırım Bonusları
2018 Dünya Kupası Tahmin Bonusları

2018 logo2018 yılı ile birlikte haziran ayında Rusya’da başlayan dünya kupası ilk turları çekişmeli maçlara sahne olmaktadır. Özellikle ilk turlar adına maçların sürprizli olarak devam etmesi en dikkat çekici noktalardan biri olarak şaşırttı. Özellikle de başta Almanya ve Arjantin olmak üzere Brezilya ve İspanya takımları ilk maçlarında puan kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Özellikle Arjantin iki maçında kaybettiği puanlar nedeniyle neredeyse 2. Tura çıkma durumuna kaybedecek.

Başta dünyanın en iyi oyuncusu olarak anılan Messi olmak üzere, Aguero ve Di Maria ile birlikte daha birçok önemli oyuncuyu barındıran Arjantin, son maçlarında Nijerya takımını yenemez ise o zaman dünya kupasına 2018 yılı Rusya noktasında veda edecek gibi görünüyor.

Tabii böylesi büyük bir kadro ile birlikte bunun pek de mümkün olmayacağı ve Nijerya’yı yeneceği tahmin ediliyor. Diğer taraftan 2018 dünya kupası haberleri adına gücü belirli bir sınır kapsamında bulunan takımların ise bu yıl gerçekleştirdikleri çok güçlü defanslar da ön plana çıkıyor.

Bu bağlamda puan ya da puanları almayı başaran farklı ülke takımları arasında bir üst tura çıkma şansı oldukça yukarı çekenler bulunmaktadır.kupa 2

Dünya kupasında favori olarak ön plana çıkan takımlar

Özellikle hem kadrosu hem de ilk tur kapsamında gösterdikleri performans ile ön plana çıkan bazı takımlar bulunmaktadır. Zaten dünya kupası adına bu turnuva kapsamında bu turun favoriler arasında gösterilen Belçika, ilk iki maç adına elde ettikleri galibiyetler kapsamında dünya kupasını ne kadar istediklerini açık bir şekilde gösterdiler.

Özellikle ikinci maçta Tunus’u 5-2 gibi ezici üstünlük ile yenen Belçika, bu sene dünya kupasını alabilecek takımlar kapsamında ilk sırada bulunuyor.

Nitekim hayal kırıklığı yaratan Arjantin, Fransa ve Almanya ile birlikte Brezilya’da şu an için istenilen performansı gösteremedi. Diğer yandan 2018 dünya kupası haberleri kapsamında, ev sahibi Rusya ise gösterdikleri hazırlık maçlarındaki kötü performanslarının aksine; ilk iki maçta elde ettikleri önemli ve güçlü galibiyetler ile birlikte dünya kupasında daha ilerilere gideceğini de gösterdi.

Gruplarda başarılı performans gösteren takımlar

Özellikle gruplarda önemli başarılar göstererek liderliği ele alan ve daha şimdiden gruptan çıkmayı garantileyen takımlar aslına bakılırsa göz dolduruyor. Bunlar içerisinde Rusya, Belçika; Hırvatistan ve Meksika takımlarının söylemek mümkündür.

Özellikle bünyesinde Luka Modric, Rakitiç ve Mandzukiç gibi dünyaca ünlü oyuncuları barındıran Hırvatistan, başta Arjantin olmak üzere farklı galibiyetler ile yendikleri takımlar sayesinde elde ettikleri 6 puan ile şimdiden bir üst tura çıkmayı garantiledi. Her ne kadar 6 puanı elde edenler arasında Fransa da bulunsa bile, 2018 dünya kupası haberleri kapsamında şu an için pek de iyi bir performans gösterdiklerini söylemek doğru değil.

Tabi ilerleyen turlarda ne olacak hiç belli olmadığından dolayı bir anda büyük takımların performansı en üst noktaya çıkabilir.

2018 Dünya Kupası hayal kırıklığı yaratan takımlar

2018 Haziran ayı ile birlikte Rusya’da başlayan Dünya Kupası milyonlarca insan tarafından izleniyor. Ancak bazı büyük takımlar ile birlikte Dünya Kupası’nda oldukça kötü bir performans gösteren ve hayal kırıklığı yaratan takımlar da bulunmaktadır.

Bunlar içerisinde Muhammed Salah gibi dünyaca yıldız ismi barındıran Mısır hiç puan alamadan dünya kupasına veda eden takımlar arasında bulunuyor. Ayrıca İzlanda da yine son maçta sürpriz şekilde Nijerya’ya karşı 2-0’lık bir mağlubiyet alarak dünya kupasına veda edecek gibi görünen takımlar içerisinde bulunmaktadır.

Aynı zamanda Güney Kore de yine bütün maçlarının kaybederek ilk turda evine dönecek olan takımlar arasında yer alıyor. Bunların dışında Cristiano Ronaldo, Luka modriç ve Hazard ile Lukaku gibi oyuncular da bu sene takımını sırtlayan önemli yıldızlar arasında dikkat çeliyor.

 

COMMENTS